top of page
Пошук
Фото автораNataliyakot Nataliyakot

Друзі, у нас є гарна новина! Підписано угоду про співпрацю

Між Науково-педагогічною бібліотекою України імені В.О. Сухомлинського ( м.Київ) та бібліотекою Комунального закладу "Балтський педагогічний фаховий коледж" підписано угоду про співпрацю. Науково-педагогічна бібліотека Україна імені В. О. Сухомлинського НАПН України є головним координаційним науково-методичним центром мережі освітянських бібліотек МОН України.

Тому підписання цієї угоди є досить важливим кроком встановлення партнерських відносин і здійснення спільної діяльності для формування єдиного інформаційно-освітнього простору, спрямованих на взаємовигідну співпрацю й створення максимально вигідних умов для розвитку консолідуючих процесів у бібліотечній справі, науковій та освітній діяльності та наданні доступу до галузевого інформаційного ресурсу.

Укладення цієї угоди стимулюватиме співпрацю на новому історичному етапі у нових цифрових реаліях при використанні та повному розкритті інформаційних ресурсів бібліотечних фондів.

Укладення угоди про співпрацю між двома установками – це данина поваги до спільних аспектів історії, відкриття нових, ще більш потужних можливостей покращення освітнього процесу, поглиблення спільних наукових досліджень та спільних бібліотечних проектів.

Разом до перемоги!


4 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page