top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Захист курсових робіт здобувачами освіти 4-го курсу

27 березня 2024 р. відбувся захист курсових робіт здобувачами освіти 4-го курсу (45 групи).

Працювали над роботами з мистецьких дисциплін творчі, старанні, допитливі Анастасія Олійник (керівник Буяновська В.В.) і Вікторія Джуринська (керівник Меленишин Н.Б.).

Олійник А. досліджувала тему "Портретний жанр в образотворчому мистецтві. Ефективні методи навчання молодших школярів зображення портретів". Студентка давно займається малюванням портретів, навіть провела виставку своїх творів у стінах коледжу. В майбутньому планує удосконалити свою майстерність і навчати дітей у власній студії. Анастасія вивчила історію портретного жанру, типи портретів, місце теми в сучасних підручниках мистецтва, на педагогічній практиці виявила найефективніші методи і прийоми навчання молодших школярів зображення портретів.

Вікторія працювала над проблемою навчання техніці пап'є-маше на уроках технологічної освітньої галузі. Мистецтво пап'є-маше цікаве, захоплююче та екологічне, адже вчить повторно використовувати непотрібний папір (макулатуру). Студентка провела серію уроків з даної теми і виявила педагогічні умови ефективного навчання пап'є-маше, сформулювала власні методичні рекомендації.

Під час захисту керівники побачили впевнених, небайдужих юних колег, які демонструють високий рівень підготовки до роботі в початковій школі. Це тішить і дає надію на те, що українська освіта, попри усі труднощі, має гарне майбутнє.












7 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page