top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Конференція по підсумках педагогічної практики "Перші дні дитини в школі" та літньої практики в дитячих оздоровчих центрах

Педагогічна практика – це важлива складова частина навчально-виховного процесу. Вона забезпечує поєднання теоретичної підготовки майбутніх вчителів з їх практичною діяльністю в закладах освіти, сприяє формуванню творчого відношення майбутнього спеціаліста до педагогічної діяльності.

  22 жовтня в КЗ "Балтський педагогічний фаховий коледж" відбулася конференція по підсумках педагогічної практики "Перші дні дитини в школі" та літньої практики в дитячих оздоровчих центрах. Майбутні вчителі початкових класів, які здобувають додаткову спеціалізацію "Керівник дитячого художнього хорового/хореографічного колективу" ( за нов.редакцією "Вчитель предметів мистецької освітньої галузі початкової школи"), здобувачі 41 групи - Кравченко Дарина, Ліщенюк Вікторія та Шевельова Христина звітували про проходження літньої практики в пришкільних майданчиках освітніх закладів м. Балта, ДПУ "МДЦ "Артек-UA" Пуща Водиця та ПУ "МДЦ "Артек-UA на Закарпатті" с.Березники.

     Педагогічна практика -це чудова нагода для психологічної адаптації здобувачів до реальних умов праці в майбутньому.

     Тримаємо освітянський фронт!


2 перегляди0 коментарів

Комментарии


bottom of page