top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Профорієнтаційна робота у коледжі

05.06.2024 року до Комунального закладу "Балтський педагогічний фаховий коледж" завітали молоді шукачі знань - школярі 7-11 класів Чорнянського опорного ліцею та Топалівської гімназії. Ініціатори зустрічі - адміністрація шкіл разом з педагогами-випускниками славетного Балтського педагогічного.

Члени приймальної комісії Віра Печарська, Катерина Подуфалова, Тетяна Зубарєва та Наталія Томіна провели цікаву екскурсію закладом освіти, ознайомили з умовами вступу до коледжу для випускників 9 та 11 класів.

Вихователями студентського гуртожитку проведено екскурсію, під час якої усі охочі завітали до кімнат, в яких проживають здобувачі освіти, аудиторій для самопідготовки та кімнат відпочинку студентів. Делегація побачила укриття, в яких перебувають студенти під час тривог. Гості закладу пересвідчилися, що адміністрація, викладачі та працівники коледжу докладають максимум зусиль для організації освітнього процесу в безпечних умовах під час війни.

Щиро дякуємо керівництву шкіл за багаторічну співпрацю та ініціативність!

Ми вкотре пересвідчилися, що випускники нашого закладу, а нині - вчителі шкіл, бажають найкращого майбутнього для своїх вихованців, з гордістю ознайомлюючи їх з місцем своєї юності!





24 перегляди0 коментарів

Kommentare


bottom of page